12 هشدار امنیتی برای افزایش امنیت گوشی هوشمند و تلفنهای همراه
- جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
- امنیت ~ مقالات فناوری
همهما داری یک یا چند گوشی هوشمند و تلفن همراه هستیم که در کارهای روزمره و سرگرمی و ارتباطات از آنها استفاده میکنیم. تلفنهای همراه جزء وسایل شخص محسوب میشوند و ممکن است اطلاعات مهم و خصوصی بر روی آن داشته باشیم. برای همین منظور نیاز است که برای جلوگیری از هک شدن و خطراتی که ممکن است تلفن ما دچار آن شود، امنیت گوشی خود را با نکاتی که در اینترنت وجود دارد بالا ببریم. در این نوشته تصمیم داریم 12 هشدار امنیتی برای افزایش امنیت گوشی هوشمند و تلفن همراه را به صورت ساده و کاربردی خدمت شما شرح دهیم.
در ادامه همراه با گویا تک باشید...
فهرست سرفصل ها
با قرار دادن رمز عبور، اثر انگشت و حسگر چشم از گوشی خود محافظت کنید
یکی از ساده ترین و ابتدایی ترین مواردی که باید به آن توجه کنید و باعث حفظ امنیت گوشی شما می شود، قرار دادن رمز عبور و قفل بر روی آن میباشد. این کار به شما کمک می کند تا از دسترسی افراد متفرقه و سارقین به اطلاعات درون گوشی جلوگیری کنید.
هر چیزی را دانلود نکنید
شاید تصور کنید بدافزار مخصوص سیستم های ویندوز میباشد اما باید بدانید بدافزار در گوشی های همراه همیشه باعث آسیب بیشتر می شوند. اگر موقع دانلود کردن بر روی گوشی موبایل خود آنتی ویروس مطمئن نداشته باشید ممکن است اسیر بدافزارها شوید. پس سعی کنید هر چیزی را دانلود نکنید و دادههای مورد نیاز خود را از سایتهای معتبر تهیه کنید.
فقط از نرمافزار بانک خودتان استفاده کنید
برای استفاده از همراه بانک و انتقال کارتی و عملیات بانکی بهتر است از نرم افزار اصلی بانک استفاده کنید ، در غیر اینصورت ممکن است اطلاعات شما توسط سارقین هک شده و به دردسر بیفتید. پس همیشه نرم افزار موبایل بانک گوشی خود را از سایت اصلی بانک و مارکتهای رسمی دریافت کرده و همیشه آن را به روز نگه دارید.
از شبکههای عمومی اینترنت و وای فای های رایگان استفاده نکنید
بهتر است از سیستم های عمومی اینترنت که در فضای باز قرار گرفته است مانند وای فایهای رایگان برای عملیات بانکی استفاده نکنید. این کار به شدت ممکن است شما را در معرض هک قرار دهد.
دسترسی اپلیکیشن را در گوشی خود بررسی کنید
سعی کنید پس از نصب نرم افزار جدید اندروید بر روی گوشی خود دسترسی هایی که از شما می خواهد را بررسی کنید. برخی افراد بدون توجه به این مورد دسترسی مختلفی به بخش های مختلف گوشی خود می دهند که باعث هک می شود. پیشنهاد میکنیم از مطلب "ویرایش دسترسیهای برنامه در اندروید" دیدن فرمایید.
اطلاعات بانکی خود را در بخش دفترچه و نوت گوشی یادداشت نکنید
سعی کنید اطلاعات بانکی خود را درون گوشی خود یادداشت نکنید. این کار باعث سوءاستفاده افراد سودجو از اطلاعات بانکی شما می شود.
پاکسازی اطلاعات قبل از فروش موبایل
اگر می خواهید گوشی خود را به فروش برسانید بهتر است قبل از فروش اطلاعات گوشی خود را به صورت کامل پاکسازی کنید. ما به شما پیشنهاد میکنیم که از آموزش "بازگشت به تنظیمات کارخانه در اندروید" دیدن نمایید.
حتما یک برنامه آنتی ویروس بر روی گوشی خود نصب نمایید
سعی کنید همیشه یک آنتی ویروس مطمئن بر روی گوشی خود داشته باشید. این کار باعث می شود تا از بروز بدافزار جلوگیری شود. پیشنهاد میکنیم از مطلب "بهترین آنتی ویروس رایگان اندروید" دیدن فرمایید.
بر روی هر لینکی کلیک نکنید
سعی کنید در هنگام استفاده از اینترنت بر روی لینک های ناشناس کلیک نکنید. این کار باعث به سرقت رفتن آی پی اینترنت شما میشود و ممکن است خطرات دیگری نیز برای شما داشته باشد.
از برنامههای پیام رسان غیررسمی استفاده نکیند
برخی از برنامههای گفتگو مثل تلگرام دارای نسخههای غیررسمی هستند که ممکن است اطلاعات شما را سرقت کنند. از نصب اینگونه برنامهها خودداری کنید.
در مواقع عدم نیاز اتصالات گوشی را خاموش کنید
هنگامی که نیازی به برقراری ارتباط با شبکه و گوشیهای دیگر ندارید، بلوتوث، وای فای و جی پی اس گوشی خود را خاموش کنید. " آموزش غیر فعال کردن بلوتوث"
گزینه USB Debugging در اندروید خاموش باشد
گزینه USB Debugging برای زمان اتصال گوشی اندروید به رایانه مورد استفاده قرار میگیرد و بایستی فعال شود. در صورتی که به این گزینه نیاز ندارید حتما آن را غیر فعال کنید. برای اطلاعات بیشتر از مطلب "USB Debugging اندروید" دیدن کنید.
دیدگاه شما در رابطه با این مقاله امنیتی چیست؟
در صورت وجود هرگونه سوال و مشکل از بخش دیدگاهها همراه با گویا تک باشید...