Take a fresh look at your lifestyle.

امکان پاسخ به استوری های خود توسط کاربران را ویرایش کنید

امکان پاسخ به استوری یکی از بخش های جذاب اینستاگرام است که به دوستان و کاربران دیگر این امکان را می دهد تا به استوری ارسال شده توسط شما پاسخ و نظر بدهند. با این حال امکان دارد دارای شرایطی باشید که امکان پاسخ و ریپلی کردن استوری شما توسط کاربران دیگر ناخوشایند باشد و دلتان نخواهد که در مورد یک استوری برای شما پاسخ یا عکسی فرستاده شود. به عنوان مثال اگر دارای یک صفحه پرطرفدار با فالوور های زیاد هستید بایستی به این نکته توجه داشته باشید که در صورت باز بودن پاسخ به استوری، شما شاهد آواری از پیام ها در دایرکت خود خواهید بود.

خوشبختانه اینستاگرام برای این موضوع نیز فکری کرده و به شما این امکان را می دهد تا بخش پاسخ به استوری ( ریپلی کردن استوری ) را برای همه، افرادی که آن ها را فالو کرده اید غیر فعال کنید. در این پست امکان ویرایش بخش پاسخ به استوری های خود توسط کاربران اینستاگرام را آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

 

ویرایش بخش پاسخ به استوری کاربران

 

ویرایش بخش پاسخ به استوری (Replay) اینستاگرام

استوری یکی از بخش های جذاب اینستاگرام است که اکثر کاربران به صورت روزانه در این بخش عکس و ویدیو ارسال می کنند. ما در پست « مخفی کردن استوری » یکی از روش های حذف حریم خصوصی برای استوری را شرح دادیم. در پست امروز نیز قصد داریم غیر فعال کردن پاسخ به استوری یا ریپلی کردن استوری را برای کاربرانی که مایل نیستند کسی به استوری های آن ها پاسخ بدهد منتشر کنیم. مراحل زیر را طی نمایید:

مرحله اول: ابتدا برنامه Instagram را اجرا کرده و به صفحه پروفایل خود مراجعه کنید.

 

رفتن به صفحه پروفایل اینستاگرام

 

مرحله دوم: در این صفحه روی دکمه منو (سه نقطه) ضربه بزنید تا وارد تنظیمات اینستاگرام شوید.

راهنما: در اینستاگرام iOS این بخش به شکل چرخ دنده است.

 

تنظیمات اینستاگرام

 

مرحله سوم: به بخش تنظیمات استوری یا Story Settings مراجعه کنید.

 

تنظیمات بخش استوری Story settings

 

مرحله چهارم: اکنون از قسمت ALLOW MESSAGE REPLIES می توانید امکان پاسخ به استوری را ویرایش کنید:

  • Everyone: با انتخاب این گزینه همه می توانند استوری شما در در صورت مشاهده ریپلی کنند.
  • People You Follow: با انتخاب این گزینه تنها افرادی که شما آنها را فالو کرده اید می توانند استوری شما را پاسخ دهند.
  • Off: با انتخاب این گزینه هیچکس نمی تواند استوری شما را ریپلی کند.

 

غیر فعال کردن پاسخ به استوری

 

امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که در رابطه با ویرایش بخش Replay کردن استوری سوالی دارید از بخش دیدگاه ها همراه ما باشید.

3 نظرات
  1. M می گوید

    سلام من رپلی استوریمو غیر فعال کردم /نمیتونم فعالش کنم میشه لطف کنید بهم بگین ممنون

    1. امیر محمد می گوید

      سلام
      طبق مرحله چهارم این آموزش، حالت را روی Everyone قرار دهید

  2. عبدالله می گوید

    سلام
    برا من گزینه Everyoneنداره
    چیکار کنم؟؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.