3 راه عدم اجرای نرم افزار اضافی هنگام شروع ویندوز 10
- سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹
- آموزش ویندوز ~ آموزش و ترفند ~ دانلود نرم افزار ویندوز
اجرای نرم افزار اضافی به صورت خودکار که بر روی ویندوز 10 نصب کردهاید، موجب کند شدن ویندوز و آماده شدن آن در هنگام شروع ویندوز میشود. معمولا کاربران رایانههای شخصی دوست دارند که وقتی سیستم خود را روشن می کنند، سیستم عامل ویندوز 10 به سریعترین شکل ممکن راه اندازی و از همه مهم تر آماده به کار شود. همانطور که گفته شد، یکی از علل کند شدن فرآیند راه اندازی ویندوز 10 اجرای خودکار برنامهها در مقیاس زیاد هنگام شروع ویندوز است. به زبان ساده تر اگر شما برنامه های زیادی را روی ویندوز خود نصب کرده اید که در هنگام بالا آمدن ویندوز به صورت خودکار اجرا میشوند باعث خواهد شد تا ویندوز شما در ابتدای شروع کمی به دلیل پردازش اضافی که این برنامهها باعث آن شدهاند، دیرتر آماده به کار شود.
در این نوشته تصمیم داریم به آموزش 3 راه عدم اجرای نرم افزار اضافی به صورت خودکار هنگام شروع ویندوز 10 که باعث کند شدن فرآیند راه اندازی ویندوز 10 و آماده به کار شدن رایانه و لپ تاپ میشود را منتشر کنیم. در ادامه همراه با گویاتک باشید...
فهرست سرفصل ها
آموزش جلوگیری از اجرای نرم افزار اضافی هنگام شروع ویندوز 10
در گذشته و در نوشته " جلوگیری از اجرای خودکار برنامه ها در هنگام شروع ویندوز " این آموزش را برای تمامی نسخههای ویندوز منتشر کردیم. در این بخش قصد داریم روش اختصاصی ویندوز 10 را برای عدم اجرای نرم افزارهای Startup را خدمت شما شرح دهیم.
- ابتدا با استفاده از کلید ترکیبی Windows + I وارد تنظیمات ویندوز 10 شوید.
- سپس از صفحه تنظیمات به بخش Apps مراجعه کنید.
- در این مرحله و از سمت چپ صفحه گزینه Startup را انتخاب کنید.
- سپس میتوانید برنامههایی که دوست ندارید در هنگام روشن شدن کامپیوتر اجرا شوند را Off یا خاموش کنید.
جلوگیری از اجرای نرم افزار اضافی هنگام شروع ویندوز با نرم افزار WhatinStartup
WhatinStartup یک ابزار کم حجم (128 کیلوبایت) و پرتابل برای فعال و غیرفعال کردن برنامههای Startup است. این برنامه بر روی تمامی نسخههای ویندوز از ویندوز 7 تا ویندوز 10 کار میکند و مراحل انجام تنظیمات آن نیز بسیار ساده و ابتدایی است. برای شروع ابتدا این برنامه را از لینک زیر دریافت کنید:
- پس از دانلود برنامه را اجرا کنید.
- اکنون هر برنامهای که مایل نیستید هنگام آغاز ویندوز اجرا شود را به حالت انتخاب در آورده و روی دکمه دایره قرمز کلیک کنید.
- با این کار برنامه غیر فعال خواهد شد.
استفاده از حافظه SSD به جای HDD برای افزایش سرعت رایانه
در صورتی که نیاز دارید کارایی رایانه خود را بالا ببرید، پیشنهاد ما استفاده از حافظه SSD به جای هارد دیسک است. درایو حالتجامد یا اساسدی (به انگلیسی: SSD) که با درایو الکترونیکی نیز شناخته میشود، یک نوع حافظه ذخیرهسازی است که از تراشه و قطعات الکترونیکی ساخته شده است. هارد دیسک یا HDD قطعات الکترونیکی - مکانیکی با تکنولوژی قدیمی هستند که برای ذخیره سازی اطلاعات و دادهها مورد استفاده قرار میگیرند.تکنولوژی به کار رفته حافظه SSD کاملا شبیه فلش مموری و SD Card ها میباشد.
بزرگترین مزیت حافظه SSD سرعت خواندن و نوشتن آن است که تقریبا دو برابر سریعتر از HDD است. همچنین به علت الکترونیکی بود SSD ، انرژی برق کمتری نسبت به HDD مصرف میکند. شما با خرید یک حافظه SSD میتوانید سرعت اجرای ویندوز و برنامهها را بالا ببرید. البته این امکان وجود دارد که یک SSD برای نصب ویندوز و یک HDD برای ذخیره اطلاعات را در کنار یکدیگر بر روی رایانه و حتی لپ تاپ (با جایگزین کردن آن به جای درایو اپتیکال) نصب کنید.
با این وجود بزرگترین عیب SSDها ، قیمت گران این حافظه میباشد.
لازم به ذکر است که نسل جدید حافظهها با نام NVMe نیز عرضه شده است که سرعت خواندن و نوشتن آن حتی از SSD هم بیشتر است.
دیدگاه شما در رابطه با این نوشته چیست؟
امیدواریم این نوشته برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت وجود هرگونه سوال و مشکل برای ما یک دیدگاه ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید.