حل مشکل کمبود فضای ذخیرهسازی قابل دسترس در گوشی اندروید
- جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۸
- مقالات عمومی فناوری ~ مقالات فناوری
خیلی از گوشی های اندروید به مرور زمان با استفاده مکرر دچار کمبود حافظه ذخیره سازی می شوند. می خواهیم در این نوشته در مورد رفع این مشکل با شما صحبت کنیم. ممکن است بگویید که با داشتن کارت حافظه دیگر نگران فضای ذخیرهسازی نیستید اما باید بدانید که پر شدن حافظه گوشی باعث کندی سیستم عامل می شود.
فهرست سرفصل ها
دلیل خطای کمبود فضای ذخیرهسازی در گوشیهای اندرویدی
خیلی وقت ها میبینید که گوشی شما کمبود حافظه ندارد اما باز هم گوشی خطای کمبود فضای ذخیره سازی می دهد ، در این هنگام قطعا شگفت زده خواهید شد که این اخطار به دلیل چیست. اما باید بدانید که این اتفاق بی دلیل رخ نمی دهد. شما در هنگام دانلود برخی نرم افزارها می بایست فایل را در حافظه گوشی خود ذخیره کنید ، اگر این حافظه پر باشد شما قادر نخواهید بود که فایل مورد نظر خود را دانلود کنید حتی اگر حافظه خارجی شما کاملا خالی باشد.
کمبود حافظهی رم علت کند شدن سرعت گوشی
اگر از گوشی های قدیمی استفاده می کنید به دلیل اینکه رم گوشی کمتر از 1 می باشد ، اجرا همزمان چندین عملکرد را به شما نمی دهد و همین امر باعث کندی تلفن هوشمند می شود. راهکار مناسب در این زمینه این می باشد که شما نرم افزارهایی که با آن کار ندارید را ببندید ، برای این امر می بایست به بخش تنظیمات گوشی مراجعه کنید.
یک مورد دیگر که باعث آزاد شدن حافظه رم می باشد بستن برنامه های در حال اجرا در پس زمینه می باشد. شما می بایست دکمه مربع را بزنید و نرم افزارهای درحال اجرا را ببندید. پاک کردن حافظه کش به این امر کمک می کند. برای اطلاعات بیشتر از مطلب " آموزش بهینه سازی حافظه RAM و افزایش سرعت گوشی در اندروید " دیدن فرمایید.
کمبود فضای ذخیرهسازی اندروید با راهکارهای زیر
خیلی از گوشی های هوشمند به صورت پیش فرض فضایی برای پاک کردن نرم افزارهای اضافی ندارند چرا که سیستم عامل بخش زیادی از آن را اشغال کرده است. در این حین که فقط چند مگابایت از حافظه گوشی شما توسط نرم افزار اشغال شده است چه باید کرد؟ شما بهتر است حافظه گوشی خود را طبقه بندی کنید و اطلاعاتی که به آن نیاز ندارید به حافظه SD انتقال دهید. شما همچنین می توانید از فضاهای ابری که سیستم عامل در اختیار شما قرار می دهد مانند گوگل درایو ، دراپ باکس و موارد مشابه فکر کنید. این کار باعث می شود که شما بتوانید از حداقل فضای موجود در گوشی هوشمند خود بهره مند شوید.
شما در زمانی که راهکار مختلف بالا را تست کرده باشید و به نتیجه دلخواه خود نرسیده باشید می توانید از روش تنظیمات کارخانه استفاده کنید ، با اینکار گوشی شما به تنظیمات اولیه کارخانه برخواهد گشت. این امر باعث خواهد شد تا فضای زیادی در دسترس شما قرار بگیرد. فایل های کش شده از بین خواهد رفت. باید دقت کنید زمانی که شما گوشی را به تنظیمات کارخانه برمی گردانید تمامی اطلاعات شما به صورت کامل پاک خواهد شد. پس بهتر است قبل از تنظیمات کارخانه از گوشی خود پشتیبان تهیه کنید. برای تهیه پشتیبان کامل از تمامی دیتاهای موجود شما به آموزش " بک آپ گرفتن از گوشی اندروید " نیاز خواهید داشت.
دیدگاه شما در رابطه با این مقاله چیست؟