آموزش شارژ کردن پاوربانک به روش صحیح و اصولی
- سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
- آموزش سخت افزار ~ آموزش و ترفند
شارژ کردن پاوربانک کاملا مشابه عمل شارژ کردن گوشی و سایر وسایل الکترونیکی است. پاوربانک یکی از لوازم مورد استفاده در دنیای تکنولوژی است که در هنگام مسافرت و در مکانهایی که به پریز برق دسترسی ندارید، میتوانید با استفاده از آن گوشی موبایل، مودم و بسیاری دیگر از لوازم الکترونیکی را شارژ کنید. البته پاوربانک قبل از این که گوشی شما را شارژ کند بایستی خودش به طور کامل شارژ شده باشد. شما پاوربانک را میتوانید با استفاده از شارژر دیوار یا لپ تاپ و دستگاههای USB شارژ کنید.
در این نوشته تصمیم داریم به آموزش شارژ کردن پاوربانک به روش صحیح و اصولی که باعث افزایش عمر پاوربانک و کاهش خطرات آسیب رسیدن به گوشی و پاوربانک خواهد شد بپردازیم. در ادامه همراه با گویاتک باشید..
آموزش تصویری و نکات مهم در شارژ کردن پاوربانک
ابتدا پاوربانک خود را بررسی کنید که آیا به شارژ نیاز دارد یا خیر. پاوربانکها معمولا دارای 4 چراغ LED برای نمایش مقدار شارژ پاوربانک هستند پس در صورتی که یک یا دو چراغ از آن روشن میشود، پاوربانک خود را شارژ کنید. لازم به ذکر است که هرچه تعداد شارژ شدن پاوربانک بیشتر شود از عمر پاوربانک کاسته خواهد شد.
در صورت امکان ، پاوربانک خود را با استفاده از شارژر دیواری و پریز برق شارژ کنید. پاوربانکها معمولا با کابل USB و آداپتور دیواری همراه هستند. انتهای بزرگتر سیم USB را در آداپتور وصل کنید. سپس انتهای کوچکتر را به پاوربانک وصل کرده و بگذارید شارژ شود.
از درگاه USB یک کامپیوتر یا لپ تاپ نیز میتوان برای شارژ کردن پاوربانک استفاده کرد. درگاه مینی USB را به پاوربانک متصل کنید. سپس انتهای بزرگتر کابل USB را به پورت USB رایانه یا لپ تاپ خود وصل کنید. شارژ کردن پاوربانک با استفاده از رایانه زمان بیشتری را نسبت به شارژر دیواری از شما خواهد گرفت.
دستورالعمل سازنده پاوربانک را برای برآورد زمان شارژ بررسی کنید. نباید پاورزبانک برای مدت زمان طولانی به شارژ باشد. در دستورالعملهای سازنده معمولا ذکر شده است که چه مدت زمان شارژ پاوربانک طول خواهد کشید. اکثر پاوربانکهای با کیفیت طی 2 یا 3 ساعت کاملا شارژ خواهند شد.
به محض شارژ شدن پاوربانک، آن را برق جدا کنید. شارژر را به صورت متناوب بررسی کنید. به محض روشن شدن تمام چراغ های LED یا 100 درصد شدن شارژ آن، شارژر را از آن جدا کنید. چراغهای پاوربانک تا زمانی که به طور کامل شارژ شود ، چشمک میزند و پس از کامل شدن شارژ تمامی چراغ های آن روشن می شود. اگر چراغ های LED شما کار نمیکند ، پس از گذشت زمان تخمینی شارژ ، شارژر را از برق جدا کنید.
مطمئن شوید که پاور بانک به درستی شارژ شده است. پس از شارژ کردن پاوربانک خود ، یکی از دستگاه های الکترونیکی خود را با استفاده از کابل USB به پاوربانک وصل کنید. اگر پاوربانک به درستی شارژ شده باشد، دستگاه متصل شده باید شروع به شارژ شدن کند.
در صورتی که دستگاه متصل شده به پاوربانک شارژ نمیشود، آن را با شارژر دیواری امتحان کنید تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل شود همچنین میتوانید از نوشته " تست سلامت باتری گوشی " بهره ببرید. اگر پاوربانک شما شارژ نمیشود ممکن است خراب شده باشد. در این صورت هرگز دستگاهتان را به پاوربانک متصل نکنید.
همیشه پاوربانک را با استفاده از شارژر دیواری شارژ کنید. زیرا پاوربانک زمان کمتری را با استفاده از شارژر دیواری صرف خواهد کرد. تنها در صورت عدم وجود شارژر از شارژ با لپ تاپ استفاده کنید.
از شارژ کردن مداوم پاوربانک خودداری کنید. پاوربانک خود را برای مدت زمان طولانی به برق وصل نکنید. به شارژ بودن بیش از حد پاوربانک باعث شود عمر باتری آن کاهش یابد. فقط تا زمانی که چراغهای LED چشمک زن هستند پاوربانک را در شارژ نگه دارید. هنگامی که 4 چراغ روشن و ثابت شدند پاور بانک کاملا شارژ شده است و آن را از برق جدا کنید.
گوشی و پاوربانک خود را همزمان شارژ کنید. در حالی که پاوربانک شما شارژ میشود ، هر وسیله الکترونیکی که معمولاً با پاوربانک خود شارژ می کنید (مانند موبایل یا مودم همراه) را به شارژر دیواری وصل کنید. اگر همزمان دستگاههای الکترونیکی خود را شارژ کنید ، دیگر لازم نیست که به سرعت بعد از شارژ از پاور بانک استفاده کنید. این باعث افزایش عمر باتری آن می شود.
فقط از کابل موجود همراه با پاوربانک برای شارژ آن استفاده کنید. پاوربانکها معمولا در بسته بندی دارای کابل شارژ USB و آداپتور دیواری هستند. استفاده از کابل شارژ متفاوت که برای پاور بانک طراحی نشده است ، توصیه نمیشود. در صورت عدم وجود کابل و آداپتور سعی کنید از شارژر با کیفیت استفاده کنید.
دیدگاه شما در رابطه با این نوشته چیست؟
در صورت وجود هرگونه سوال و مشکل برای ما یک دیدگاه ارسال کنید. همچنین پیشنهاد میشود از نوشته " 6 نشانه خرابی باتری گوشی " دیدن فرمایید.
موفق باشید ❤