لینک سازی
- دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹
- رپورتاژ ~ مقالات عمومی فناوری
امروزه وب سایت ها به عنوان یکی از مراجع اصلی برای هر کسب و کاری محسوب می شوند و در واقع هر چقدر که وب سایت ها بتوانند در نظر کاربران به چشم بیایند می توانند شانس کسب و کار مورد نظر را برای افزایش رشد و همچنین درآمد بیشتر کنند. لینک سازی یکی از مهمترین نکاتی است که باید صاحبان وب سایت و یا صاحبان کسب و کارهای آنلاین به آن توجه داشته باشند. چرا که لینک سازی نامناسب و یا حتی نساختن لینک می تواند روند پیشرفت در دنیای آنلاین را کندتر کند. در ادامه این مطلب به لینک سازی های با کیفیت می پردازیم.
فهرست سرفصل ها
لینک سازی چیست ؟
لینک ها در واقع المان های Html هستند که کاربران می توانند با کلیک کردن بر روی آن به صفحه مورد نظر خود متقل و یا هدایت شوند. لینک ها معمولا با تگ a که به معنای anchor و یا همان لینک می باشد مشخص می شوند و می توانند متناسب با در نظر گرفتن عوامل مختلف به دسته های مختلفی هم تقسیم شوند. به ایجاد زنجیره ایی از لینک ها به اصطلاح لینک سازی گفته می شود.
اهمیت لینک سازی
لینک سازی از جهات مختلفی می تواند برای یک وب سایت مفید واقع شود. یکی از این جهات در مبحث سئوی وب سایت می باشد. سئو به معنای بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جست و جو می باشد. در واقع هر چقدر که وب سایت شما از نظر سئو امتیاز بالاتری داشته باشد می تواند شانس بیشتری هم برای جذب مخاطب داشته باشد. ناگفته نماند که بیش از 50 درصد از ورودی های یک وب سایت را ورودی های نتایج موتورهای جست و جو تشکیل می دهند و در واقع می توان گفت که اگر یک وب سایت در رتبه های بهتری از موتورهای جست و جو قرار داشته باشد ، می تواند ترافیک ورودی بسیاری داشته باشد.
لینک سازی در واقع یکی از مباحث مهمی است که ربات های موتورهای جست و جو به آن توجه می کنند. به طور طبیعی اگر وب سایتی تعداد لینک های بیشتری نسبت به یک وب سایت دیگر داشته باشد ، می تواند شانس نسبتا بیشتری برای کسب رتبه های بهتر موتورهای جست و جو داشته باشد.
لینک سازی های داخلی در مقابل لینک سازی های خارجی
لینک سازی ها می توانند به دو دسته لینک سازی داخلی و خارجی تقسیم شوند. هر کدام از این لینک سازی ها می توانند نتایج مختلفی برای وب سایت به همراه داشته باشند. به طور معمول وجود بین 5 تا 10 لینک داخلی برای هر مطلب وب سایت پیشنهاد می شود. تعداد لینک های داخلی بیشتر به این معنی خواهد بود که کاربران می توانند در وب سایت شما زمان بیشتری را سپری کنند و مطالب مختلف را مورد مطالعه و بررسی قرار دهند. لینک سازی داخلی یکی از عواملی می باشد که موتورهای جست و جو به آن توجه ویژه ایی دارند. اما باید به این نکته هم توجه داشت که استفاده بیش از حد از لینک های داخلی می تواند باعث کاهش سئوی یک وب سایت شود ، اما استفاده مناسب از لینک ها می تواند به طرز قابل توجهی وب سایت شما را در رتبه های بهتری از موتورهای جست و جو قرار دهد.
لینک سازی خارجی مانند لینک سازی داخلی نقش مهمی در سئوی یک وب سایت دارد. لینک سازی خارجی به معنای لینک دادن از یک مطلب به مطلبی خارج از وب سایت می باشد که کاربران شما با کلیک کردن بر روی لینک مورد نظر می توانند مطالعات بیشتری داشته باشند. معمولا تعداد لینک های خارجی پیشنهادی بین 1 تا 5 لینک می باشد و بیشتر از آن شاید تاثیر مطلوبی بر سئوی وب سایت نداشته باشد .
اگر به دنبال لینک سازی های قوی و با کیفیت برای وب سایت خود هستید می توانید با استفاده از متخصصان شرکت دیجیتال مارکتینگ سپنته ، لینک های با کیفیتی داشته باشید که می تواند منجر به افزایش تعداد مخاطبان و در نتیجه فروش بیشتر کسب و کار آنلاین شما شود .
لینک های نوفالو در مقابل لینک های فالو
در تقسیم بندی دیگری می توان لینک ها را به دو نوع فالو و نوفالو تقسیم بندی کرد. اگر با ابزار inspect element مرورگرهای مختلف کار کرده باشید ، احتمالا با لینک های نو فالوو و فالوو آشنایی دارید. لینک های فالو لینک هایی هستند که باعث افزایش سئوی یک وب سایت می شوند. در واقع در دنیای وب و اینترنت ارزش لینک ها با استفاده از دو عامل فالو و نوفالو مورد ارزیابی قرار می گیرد. لینک های فالو برای موتورهای جست و جو از ارزش بسیار بالاتری نسبت به لینک های نوفالو برخوردار می باشند .
برای دریافت لینک های فالوی با کیفیت باید همیشه از وب سایت هایی لینک دریافت کنید که ارزش بالاتری نسبت به وب سایت شما دارند. این ارزش معمولا می تواند متناسب با عواملی از جمله رتبه وب سایت در موتورهای جست و جو ، تعداد بازدید کنندگان و سایر عوامل سنجیده شود. بنابراین این لینک ها باعث می شوند که ارزش وب سایت شما بیشتر شود.
در مقابل لینک های نوفالو برای موتورهای جست و جو از اهمیت کمتری برخوردار هستند اما همچنان به عنوان یک لینک برای وب سایت شما محسوب می شوند. در واقع بیشتر وب سایت هایی که ارزش بالایی دارند از این نوع لینک ها برای ارائه تبلیغات متنی و یا بنری خود استفاده می کنند ، چرا که ارائه لینک های فالو به سایر وب سایت ها می تواند تا حدودی ارزش وب سایت های با ارزش را کاهش دهد !
چه زمانی به لینک سازی نیاز خواهیم داشت ؟
در واقع نمی توان جواب ثابتی برای این سوال در نظر گرفت ، چرا که وب سایت های مختلف بیکار نمی نشینند و همواره به دنبال پیشی گرفتن از رقیبان خود هستند. بنابراین همواره در حال ایجاد لینک و یا بک لینک سازی برای وب سایت خود هستند تا بتوانند وب سایت خود را در رتبه های بالاتری از نتایج جست و جوهای کاربران مشاهده کنند .
البته همانطور که اشاره کردیم ، لینک سازی تنها عامل برای قرار گرفتن در رتبه های بهتر موتورهای جست و جو نیست و عوامل بسیار دیگری هم می توانند در سئوی یک وب سایت نقش داشته باشند. برای مثال حتی سرعت لود شدن عکس های یک وب سایت هم می تواند در قرارگیری وب سایت در رتبه های بالاتر موتورهای جست و جو آن کمک کند ، چرا که سرعت لود شدن عکس های یک وب سایت نقش مستقیمی در سرعت کلی یک وب سایت دارد و همین موضوع می تواند سئوی یک وب سایت را بهبود یافته تر کند .
لینک سازی بدون استراتژی و موقت ، معمولا نتایج مناسب و مطلوبی به دنبال ندارد و لینک سازی ها باید به صورت استراتژیک و مستمر باشند ، چرا که الگوریتم ها و ربات های گوگل معمولا به صورت مستمر در حال بررسی وب سایت ها و لینک های آن ها هستند و اگر یک شبه تعداد زیادی از لینک ها برای یک وب سایت را درک کنند ، می تواند عواقب بدی برای سئوی یک وب سایت به دنبال داشته باشد ، به همین دلیل معمولا پیشنهاد می شود که لینک سازی ها به صورت مستمر و استراتژیک باشد تا بتواند برای وب سایت ها مفید محسوب شود .
Resources: