بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی رایگان (ایرانی و خارجی)
- شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
- رپورتاژ
اگر به دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستید و میخواهید بدانید بهترین اپلیکیشن زبان انگلیسی کدام است، ما در این محتوا به تمام سوالات شما پاسخ دادهایم. در دنیای امروز، آموزش زبان انگلیسی به عنوان کلیدیترین ابزار برای موفقیت در محیطهای شغلی و تحصیلی معرفی میشود. خوشبختانه با توسعه اپلیکیشنهای موبایلی، کسانی که دوست دارند به شیوهای رایگان و باکیفیت زبان انگلیسی بیاموزند، میتوانند از این نرمافزارها بهره ببرند و آموزش آنلاین زبان انگلیسی را در هرجای دنیا داشته باشند. در این مقاله قصد داریم بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی رایگان، را به شما معرفی کنیم.
فهرست سرفصل ها
بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی رایگان ایرانی
اولین و معروف ترین اپلیکیشنی که ما زیاد اسمش را شنیده ایم لرنیت است. دلیل این معروفیت و طرفداری را در ادامه برای شما آورده و دو اپلیکیشن پرطرفدار دیگر در کنار لرنیت معرفی کرده ایم.
لرنیت (Learnit)
لرنیت یکی از بهترین اپلیکیشنهای ایرانی در زمینه آموزش زبان انگلیسی است که با بهرهگیری از متدهای نوین آموزشی و تمرینهای کاربردی، به کاربران کمک میکند مهارتهای چهارگانه زبان انگلیسی (خواندن، نوشتن، شنیدن و مکالمه) را تقویت کنند. این اپلیکیشن درکنار آموزش زبان رایگان ، امکانات جذاب و کاربردی زیر را در اختیار زبانآموزان قرار میدهد:
- تمرینهای تعاملی: این اپلیکیشن شامل تمرینهای متنوعی مانند مکالمات روزمره، تمرینهای شنیداری و خواندن است که به زبانآموزان امکان میدهد هر چهار مهارت زبانی را تقویت کنند.
- آزمونهای دورهای: برای سنجش میزان پیشرفت کاربران، لرنیت آزمونهای دورهای طراحی کرده که کاربران میتوانند سطح یادگیری خود را ارزیابی کنند.
- رابط کاربری جذاب: طراحی کاربر پسند و جذاب این اپلیکیشن، یادگیری زبان را به یک تجربه لذتبخش تبدیل میکند.
- متصل به هوش مصنوعی: لرنیت از جدیدترین تکنولوژیها در اپلیکیشن خود استفاده میکند تا شما بیشترین بازدهی را داشته باشید.
- آزمون تعیین سطح: این اپلیکیشن در ابتدای کار با آزمون تعیین سطح، میزان مهارت فعلی شما را شناسایی کرده و مسیر یادگیری مناسبتان را پیشنهاد میدهد.
برای تعیین سطح و آموزش رایگان به وبسایت لرنیت مراجعه کنید.
لرنیت چه چیزهایی آموزش میدهد؟
- آموزش اسپیکینگ: یکی از ویژگیهای مهم لرنیت که آن را از دیگر اپلیکیشنها متمایز میکند، آموزش مهارت اسپیکینگ است. در بخش "چالش گفتار"، کاربران میتوانند تلفظ و مهارت صحبتکردن خود را تقویت کرده و به مرور زمان اعتماد به نفس خود را در مکالمات واقعی افزایش دهند.
- آموزش مکالمه: در هر درس، مکالمههای مرتبط با موضوع آن درس همراه با نکات مهم گرامری و واژگانی آموزش داده میشود.
- آموزش گرامر: در لرنیت بخشهای مختلفی برای یادگیری گرامر به صورت ساده و کاربردی وجود دارد. این بخش کمک میکند تا زبانآموزان با قواعد زبان انگلیسی بهتر آشنا شوند.
- آموزش کلمات: لرنیت با استفاده از فلشکارتهای هوشمند و تمرینهای تکرار، به کاربران کمک میکند تا دایره لغات خود را گسترش داده و کلمات جدید را به خوبی یاد بگیرند.
- آموزش ریدینگ: کاربران میتوانند با مطالعه متون متنوع و جذاب، مهارت درک مطلب خود را تقویت کنند.
- آموزش لیسنینگ: در لرنیت فایلهای صوتی با کیفیت و تمرینهای شنیداری متنوعی طراحی شده که به زبانآموزان کمک میکند مهارت لیسنینگ خود را بهبود بخشند.
لرنیت با هدف رفع نیازهای زبانآموزان فارسیزبان طراحی شده و با محتوای بومی و متناسب با فرهنگ ایرانی، به کاربران کمک میکند تا در یادگیری زبان انگلیسی به صورت اصولی و مداوم موفق شوند.
زبانشناس
زبانشناس با ارائه محتوای شنیداری و متنی متنوع، به کاربران کمک میکند تا زبان انگلیسی را در موقعیتهای واقعی یاد بگیرند. این اپلیکیشن بهویژه برای تقویت مهارت شنیداری بسیار کاربردی است و دارای دورههای متناسب با سطوح مختلف زبانآموزان است.
فرهنگ واژگان هُلو
این اپلیکیشن یک دیکشنری تعاملی است که علاوه بر ترجمه کلمات، مثالها و کاربردهای متنوع آنها را نمایش میدهد. برای زبانآموزانی که میخواهند دایره لغات خود را گسترش دهند، این اپلیکیشن بسیار مفید است.
بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی رایگان خارجی
در ادامه ۳ نمونه از اپلیکیشنهای آموزش زبان خارجی را با مزایا و معایب برای شما آوردهایم. اگر به دنبال آموزش زبان انگلیسی در خانه هستید، قطعا یکی از این اپلیکیشنها به شما کمک میکند.
دولینگو (Duolingo)
دولینگو یکی از مشهورترین و موفقترین اپلیکیشنهای آموزش زبان است. با سبک فوقالعاده بازیمحور، هر کاربری میتواند به شکل روزمره و موفق کلمات، عبارتها و گرامر را فرا گیرد. این اپلیکیشن مسیری ساده و قابل فهم را برای مشتریان فراهم میکند و انجام تمرینات را به یک عادت لذتبخش تبدیل میکند.
مزایا:
- یادگیری انگلیسی به انگلیسی و عدم پشتیبانی زبان فارسی
- یادگیری به شیوه بازیمحور و سرگرمکننده
- رابط کاربری جذاب و ساده
- رایگان و در دسترس برای همه سطوح
معایب:
- محتوای محدود در سطوح پیشرفته
- تمرکز کمتر بر روی مکالمه و مهارتهای گفتاری
- تبلیغات آزاردهنده در نسخه رایگان
ممرایز (Memrise)
ممرایز برای کسانی است که دوست دارند کلمات و عبارتهای مفید را به صورت تکراری فرا گیرند. ممرایز همچنین از فوتوها و فیلمهای کوتاه برای تقویت حافظه تصویری استفاده میکند و تمرینهای منظمی دارد.
مزایا:
- یادگیری انگلیسی به انگلیسی و عدم پشتیبانی زبان فارسی
- تقویت حافظه با استفاده از روشهای تصویری
- تمرینهای هدفمند برای یادگیری واژگان
- محتوای ویدیویی با تلفظ بومی زبان انگلیسی
معایب:
- محتوای گرامری و مکالمه کمتر نسبت به رقبا
- محدودیتهای نسخه رایگان
بوسو (Busuu)
بوسو تمرکز ویژهای بر یادگیری زبان با تمرینهای مکالمه و تعامل با افراد بومی دارد. کاربران میتوانند از دروس تعاملی استفاده کنند و مکالمات خود را تقویت نمایند. این اپلیکیشن گزینهای مناسب برای کسانی است که میخواهند مهارت مکالمه را به سرعت بهبود ببخشند.
مزایا:
- یادگیری انگلیسی به انگلیسی و عدم پشتیبانی زبان فارسی
- امکان تعامل و مکالمه با افراد بومی زبان انگلیسی
- دروس متنوع و منظم برای تقویت مهارتهای مختلف
- ارزیابی و پیگیری پیشرفت کاربران
معایب:
- برخی از امکانات کاربردی تنها در نسخه پولی فعال هستند
- نیاز به اتصال دائمی به اینترنت
نتیجهگیری
اپلیکیشنهای معرفی شده در این مقاله، ابزارهای قدرتمند و رایگانی برای یادگیری زبان انگلیسی هستند. با استفاده منظم از این برنامهها میتوانید مهارتهای زبان خود را تقویت کرده و به اهداف آموزشی خود نزدیکتر شوید. اپلیکیشن ایرانی "لرنیت" نیز با رویکردی حرفهای و محتوای جذاب، گزینهای عالی برای زبانآموزان فارسیزبان است. این اپلیکیشن با امکانات کاربردی و تمرینهای متنوع خود، یادگیری زبان انگلیسی را آسان و لذتبخش میکند. اکنون زمان آن رسیده که یکی از این برنامهها را نصب کرده و مسیر یادگیری خود را آغاز کنید.
انتشار از طریق پابجت