افزایش آنتن دهی موبایل با 8 روش 100% کاربردی و عملی
- جمعه ۲۹ مهر ۱۴۰۱
- مقالات عمومی فناوری ~ مقالات فناوری

افزایش آنتن دهی موبایل روشی است که در هنگام دریافت سیگنال پایین یا کیفیت پایین تماسها به فکر آن خواهیم افتاد. همهی ما امروز دارای یک یا چند موبایل هستیم که از آن برای مواردی همانند برقراری تماس، ارسال پیام، استفاده از اینترنت، بازی کردن و … استفاده می کنیم. البته استفادهی اصلی از موبایل ها در گذشته تا به امروز برقراری تماس صوتی است و اگر گوشی ما سیگنال ضعیفی را دریافت کند مسلما باعث کاهش کیفیت تماس و از دسترس خارج شدن گوشی می شود. همچنین در گوشی های هوشمند امروزی که مورد استفاده برای اینترنت همراه نیز قرار می گیرند اگر مایل به دریافت سرعت بالا و کیفیت اینترنت بهتری هستید باید گوشی شما سیگنال خوبی را دریافت کند.
در این مقالهی آموزشی تصمیم داریم به معرفی 8 روش عملی برای بهبود و افزایش آنتن دهی موبایل را برای افزایش کیفیت و جلوگیری از قطع تماس و اینترنت منتشر کنیم.
برای مطالع این مقاله همراه با گویا تک باشید 🙋♂️
فهرست سرفصل ها
در هنگام ضعیف بودن سیگنال چه مسائلی برای گوشی ما پیش میآید؟
هنگامی که گوشی شما سیگنال خوبی را دریافت و ارسال نمیکند چند پیامد در رابطه با مسائل ارتباطی موبایل برای ما پیش میآید:
- عدم دریافت تماس و در دسترس نبودن
- پایین بودن کیفیت تماس در حین مکالمه و دریافت صدا همراه با نویز و قطعی
- اختلال و کندی در هنگام استفاده از اینترنت
- ارسال نشدن پیامک و…
- هدر رفتن شارژ باتری گوشی برای جستجوی مداوم شبکه
✅ معرفی 8 روش عملی برای بهبود و افزایش آنتن دهی موبایل
در ادامه 8 روش کاربردی و عملی که میتواند مشکل ارسال و دریافت سیگنال ضعیف گوشی شما را حل کند را منتشر نمودهایم. با این روش ها به راحتی میتوانید به مشکل آنتن دهی گوشی خود پایان دهید:
1- برای افزایش آنتن دهی موبایل و دریافت سیگنال بهتر موانع را از سر راه بردارید
موبایل شما و دکل های اپراتور های تلفن همراه بایستی با هم ارتباط برقرار کرده و باهم تبادل سیگنال کنند. هنگامی که مانعی بر سر این دو نباشد ارتباط آن ها به سادگی برقرار می شود. اما اگر اشیاء یا موانعی بر سر ارتباط قرار بگیرد ما شاهد افت سیگنال خواهیم بود. به عنوان مثال وجود کوه یا ساختمان های متعدد، درختان و… می توانند باعث افت سیگنال موبایل شود.
همچنین اگر در ساختمانی باشید که دارای دیوار های ضخیم و کور کنندهی امواج باشد بایستی نزدیک یک پنجره شوید تا ارتباط گوشی شما با دکل تلفن همراه برقرار شود.
2- افزایش آنتن دهی موبایل با پر نگه داشتن شارژ باتری
هر چه باتری گوشی شما پر تر باشد به مراتب آنتن دهی آن نیز افزایش می یابد. گوشی های تلفن همراه برای برقراری ارتباط با اپراتور باتری زیادی را مصرف می کنند و اگر گوشی شما دارای شارژ باتری کمی باشد، سعی می کند تا سطح ارتباط برای کمتر هدر رفتن باتری کم کند! برای همین منظور گوشی های هوشمند دارای حالتی به نام Power Saving هستند. پس در نتیجه سعی کنید گوشی شما همیشه دارای شارژ کافی باشد.
3- برای دریافت سیگنال بیشتر گوشی خود را در حالتی عمودی قرار دهید
اگر گوشی های تلفن همراه قدیمی و نسل اول و دوم را به یاد داشته باشید، بیشتر آن ها دارای آنتن خارجی بودند که در ارسال و دریافت سیگنال نقش بسزایی داشتند. گوشی های امروزی دارای آنتن داخلی هستند و در صورتی که گوشی خود را در حالت landscape (افقی) بگیرید ممکن است که دستان شما مانع رسیدن سیگنال به آنتن شود!
برای رفع این مشکل سعی کنید گوشی خود را در هنگام دریافت تماس در حالت عمودی قرار دهید.
4- هر چه از وسایل الکترونیکی فاصله بگیرید، سیگنال بیشتری را دریافت خواهید کرد
وسایل الکترونیکی از جمله لپ تاپ، تبلت، تلویزیون و رادیو، تلفن بیسیم و حتی وسایل دیگر مثل لباسشویی و … از خود امواج رادیویی و الکترومغناطیسی منتشر می کنند. به همین دلیل اگر گوشی شما در نزدیکی این وسایل باشد، امکان دارد که دچار اختلال سیگنال با این وسایل شود.
- البته این نکته را نیز باید یادآور شد که با خاموش کردن Wi-Fi و بلوتوث تلفن هوشمند خود، تداخل سیگنال را تا حد خیلی کم و در مواقع ضروری برطرف خواهید کرد.
5- قرار دادن حالت شبکه روی GSM/2G
فناوری GSM و 2G نسبت به استاندارد های 3G و 4G قدیمی ترند. به همین دلیل دکل های ارتباطی بیشتری از فناوری 2G در نزدیکی شما قرار دارد. اگر شما حالت شبکهی خود را روی «فقط حالت 2G» قرار دهید مسلما سیگنال بیشتری را برای برقراری تماس دریافت خواهید نمود.
البته لازم به ذکر است که فناوری های 3G و خصوصا 4G ضعف بیشتری در دریافت سیگنال دارند. پس در مواقعی که نیاز به اینترنت ندارید، حالت گوشی خود را روی 2G قرار دهید تا سیگنال بیشتر و باتری کمتری مصرف کنید. برای اطلاعات بیشتر به آموزش ” تغییر حالت شبکه در اندروید ” مراجعه نمایید.
6- تعویض یا ترابرد به اپراتور دیگر
در صورتی که فکر می کنید اپراتور مورد استفادهی شما در آن منطقه پوشش مناسبی ندارد می توانید اپراتور (همراه اول، ایرانسل، رایتل) خود را تغییر داده یا از قابلیت ترابرد استفاده کنید.
7- تعویض گوشی
همهی گوشی ها آنتن دهی یکسانی ندارند! یعنی ممکن است یک گوشی سیگنال های تلفن همراه را بهتر و گوشی دیگر آنتن دهی مناسبی نداشته باشد. پس اگر فکر می کنید گوشی شما در زمینه آنتن دهی ضعیف است، بهتر است که به فکر تعویض آن باشید.
8- استفاده از دستگاه های تقویت سیگنال
مکان هایی که با مشکل ضعف آنتن دهی موبایل مواجه هستند را می توان با نصب دستگاه های تقویت سیگنال تحت پوشش قرار داد. این دستگاه ها سیگنال های ضعیف را دریافت و تقویت می کنند.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت وجود هرگونه سوال و مشکل در این زمینه از بخش دیدگاه ها همراه ما باشد. لازم به ذکر است که اغلب موارد ذکر شده در این مقاله بر روی گوشیهای هوشمند اندروید، گوشیهای آیفون و حتی گوشیهای معمولی و ساده نیز قابل اجرا است.