گویا تک

آموزش پاک کردن داده ها و غیرفعال کردن بخش My Activity گوگل

آموزش پاک کردن داده ها و غیرفعال کردن بخش My Activity گوگل

گوگل دارای یک بخش به عنوان My Activity است که داده ها و فعالیت های انجام شده توسط کاربر مثل جستجو ها را در این بخش ذخیره می کند. به زبان ساده تر اگر شما به بخش myactivity.google.com سر بزنید خواهید دید که تمامی جستجو های انجام شده توسط شما در این بخش موجود است. ما در این پست قصد داریم آموزش پاک کردن داده ها و غیرفعال کردن بخش My Activity گوگل را برای شما کاربران سایت گویا تک منتشر کنیم. در صورتی که علاقه ندارید اطلاعات و فعالیت های شما در گوگل ثبت نشود در ادامه همراه ما باشید.

 

آموزش پاک کردن داده ها و غیرفعال کردن بخش My Activity گوگل

 

گوگل برای طبقه بندی داده های ما قسمتی را با نام My Activity یا «فعالیت های من» به خدمات خود اضافه کرده است. اطلاعات تمامی جستجوهایی که در گوگل انجام انجام داده ایم، داده های این بخش جدید را تشکیل می دهد. به عنوان مثال لیست فعالیت تماشای ویدئو در یوتیوب، استفاده از Google Maps ، اطلاعات موتور جستجو و… را می توانید در این بخش پیدا کنید.

 

آموزش حذف اطلاعات بخش My Activity گوگل

ابتدا به سایت My Activity مراجعه کنید.

بر روی گزینه سه نقطه که در بالا و سمت راست صفحه وجود دارد کلیک کنید.

از منوی باز شده روی Delete activity by کلیک کنید.

 

 پاک کردن فعایت های گوگل از بخش My Activity

 

بر روی گزینه Today کلیک کنید تا منوی زمانی نمایش داده شود.

گزینه All time را انتخاب کنید تا تمامی داده ها برای حذف تنظیم شود.

اکنون برای حذف روی DELETE کلیک کنید. در پنجره‌ی باز شده و برای تایید روی Delete کلیک کنید.

 

آموزش پاک کردن فعالیت های گوگل در My Activity

 

با انجام مراحل بالا، تمامی فعالیت های شما از تاریخچه گوگل حذف خواهد شد.

 

آموزش غیرفعال کردن ردیابی فعالیت ها در بخش My Activity

در صورتی که قصد دارید فعالیت های شما در گوگل ذخیره نشود مراحل زیر را طی کنید:

به بخش My Activity مراجعه کنید.

از بالای صفحه سمت چپ روی گزینه منو کلیک کنید.

از منوی باز شده گزینه Activity controls را انتخاب کنید.

 

غیر فعال کردن ذخیره داده در My Activity

 

اکنون هر قسمتی که قصد دارید فعالیت های شما در آن ذخیره نشود را غیرفعال کنید.

 

غیرفعال کردن ردیابی My Activity

 

امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد و توانسته باشید فعالیت های خود در گوگل را پاک کرده باشید. در صورت وجود هرگونه سوال و مشکل در این زمینه از بخش دیدگاه ها همراه ما باشید…

نویسنده : امیر محمد
امتیاز دهید

اپلیکشین هایپرکاربرد

نظرات کاربران

  • در انتظار تایید 0
  • تایید شده 1
نظر شما پس از تایید مدیر درج خواهد شد

  • ناشناس 20 اردیبهشت 1399 پاسخ

    سلام اینکه اطلاعات ما پاک میشود برای ما پاک می شود یا اینکه کلا از خود google به طور کامل پاک می شود؟
    منظور اینکه دیگه کسی به اطلاعات ما دسترسی ندارد؟

مطالب مرتبط

3 روش مشاهده اطلاعات و مدل کارت گرافیک در ویندوز

مدل کارت گرافیک در هنگام بازی کردن و انجام کارهای گرافیکی سنگین در ویندوز 10 بسیار اهمیت دارد. همه رایانه‌ها ...

ادامه مطلب
دانلود فعال ساز ویندوز 11 ⭐ اکتیو ویندوز 11 [مهر 1401]

دانلود فعال ساز ویندوز 11 عنوان موضوعی است که هم اکنون در آن هستید. ویندوز 11 سیستم عامل جدید مایکروسافت است که ...

ادامه مطلب
آموزش اکتیو ویندوز 100% موفقیت آمیز (مهر 1401)

اکتیو ویندوز 10 و ویندوز 11 جدید و آفیس که به آن ” فعال ساز ” نیز گفته می‌شود، موضوعی است که هم اکنون در آن ...

ادامه مطلب