نحوه درخواست فیبر نوری مخابرات 1404
- چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳
- آموزش اینترنت ~ اپراتورهای همراه

فیبر نوری یکی از پیشرفته ترین و بروزترین فناوری های ارتباطی امروزیست که برای انتقال داده های دیجیتال، سرعت بینظیر و کیفیت بسیار بالا را فراهم میکند.
فیبر نوری به دلیل امنیت بسیار بالا و قوی و همچنین مصرف انرژی پایین گزینه کاملا ایده آل برای خدمات مخابراتی و برای دسترسی به اینترنت به شمار میرود. در کشور ما در سال های اخیر شبکه فیبر نوری گسترش چشم گیر و قابل توجهی داشته و هم اکنون در 80 درصد منطقه های ایران میتوان از این اینترنت فوق العاده با کیفیت و همچنین سرعت بسیار بالا استفاده کرد.
فهرست سرفصل ها
درخواست فیبر نوری + آموزش کامل
در این مقاله قصد داریم به صورت کامل و نکته به نکته مراحل و نحوه درخواست فیبر نوری برای منازل مسکونی و اداره جات را شرح دهیم تا شما کاربران عزیز بتوانید براحتی از این فناوری آگاه و در صورت تمایل به نصب و راه اندازی آن اقدام کنید هم اکنون با گویا تک همراه باشید...
نحوه استعلام و درخواست فیبر نوری خط تلفن
چندین روش برای استعلام وجود دارد که به یکی از آسان ترین راه اشاره کنیم راحت ترین روش برای استعلام، وارد شدن به پرتال مخابرات است که در این مرحله باید وارد بخش اینترنت فیبر نوری شوید و شماره خط تلفن ثابت و آدرس دقیق محل سکونت یا محل کار را وارد کنید.
با این روش میتوانید به راحتی استعلام و درخواست فیبر نوری (تانوما مخابرات) خط تلفن خود را بگیرید.
مناطق تحت پوشش فیبر نوری مخابرات
لازم به ذکر است در حال حاضر هیچ نوع وبسایت، نرم افزار و اپلیکیشنی جهت استعلام مناطق تحت پوشش فیبر نوری مخابرات وجود ندارد که بتواند بصورت دقیق مناطق تحت پوشش را اعلام کند میتوان گفت آسان ترین و ممکن ترین راه برای استعلام مناطق تحت پوشش تماس با شماره 2020 می باشد.
همچنین از طریق سایت طرح ملی فیبر وری منازل به ادرس iranfttx.ir می توانید از پوشش منطقه خود نسبت به دسترسی این سرویس آگاه شوید.
در صورت تحت پوشش نبودن منطقه برای نصب فیبر نوری چه اقدامی باید کرد
در این صورت باید به مخاربرات محل زندگی خود مراجعه کنید و درخواست فیبر نوری برای منزل یا محل کار خود را ثبت کنید احتمالا انجام این کار کمی زمان بر باشد.
نحوه درخواست فیبر نوری برای منازل و محل کار
لازم است بدانید تنها راه و روش برای این کار فقط تماس گرفتن با شماره 2020 می باشد که شما بعد از تماس با مخابرات و ارتباط مستقیم با اپراتور ها میتوانید از وضعیت درخواست فیبر نوری در منطقه خود مطلع شوید در صورتی که منطقه شما تحت پوشش فیبر نوری باشد میتوانید درخواست خود را ثبت کنید.
فناوری فیبر نوری معمولا سازمان مخابرات و چند شرکت خصوصی معتبر فعال در این زمینه در کشور ارائه میشود که همینک میتوانید برای خرید اینترنت و درخواست فیبر نوری به سایت اینترنتی و یا مراکز حضوری مشترکین اقدام کنید.
جهت خرید و ثبت اینترنت فیبر نوری نیاز به مکاتبه و درخواست جداگانه از مخابرات نیاز نیست در هنگام ثبت نام حضوری و آنلاین متقاضیان باید اطلاعات فردی و آدرس محل سکونت دقیق خود را تکمیل و ارائه نمایند.
هزینه فیبر نوری منازل
برای راه اندازی و بهره برداری از اینترنت و درخواست فیبر نوری باید هزینه های متعددی را پرداخت کنید.
در مقاله قیمت اینترنت مخابرات ADSL میتوانید از تعرفه فیبر نوری مطلع شوید.
در مرحله اول مشتریک باید بسته اینترنت فیبر نوری مورد نیاز خود را از یکی از شرکت های ازائه دهنده خدمات خریداری کند که میتوان شرکت هایی از جمله مخابرات، آسیاتک ، شاتل و صبا نت اشاره کرد که بسته های متنوعی با سرعت ها و حجم های متفاوت را ارائه میدهند.
مرحله دوم ایجاد زیر ساخت ها و بسترهای فیزیکی لازم برای راه اندازی اینترنت فیبر نوری در منزل است که این مرحله شامل دو بخش بستر سازی بیرونی و بستر سازی داخلی است.
در بستر سازی داخلی ابتدا دستگاه ONT که وظیفه تبدیل سیگنال های فیبر نوری به سیگنال های مورد نیاز شبکه منزل را برعهده دارد، در محل مناسبی نصب می شود.
سپس کابل فیبر نوری از محل نصب ONT تا محل ورودی ساختمان کشیده شده و ONT به آن متصل میشود. احتمالا نیاز باشد تا شبکه داخلی منزل (LAN) نیز ایجاد شود و کابل کشی مورد نیاز برای اتصال دستگاههای داخلی به ONT انجام پذیرد.
بسترسازی بیرونی، شامل کشیدن کابل فیبر نوری از نزدیک ترین تقسیم کننده فیبر نوری موجود در منطقه تا ساختمان و متصل کردن آن به دستگاه ONT نصب شده در داخل منزل است. این کار نیازمند هماهنگی با مراجع ذی ربط جهت عبور کابل از معابر و کانال کشی است.
در نهایت پس از اتمام مراحل ذکرشده در بالا نوبت خرید مودم فیبر نوری مناسب و نصب آن جهت تبدیل سیگنال های فیبر نوری به سیگنال های قابل فهم برای رایانه و سایر دستگاه های مشترک، آخرین مرحله در راه اندازی منازل است.
با انجام مراحل فوق و پرداخت هزینه های مربوط به خرید بسته و هزینه های راه اندازی و مودم، اینترنت فیبر نوری در منزل یا محل کار فراهم می شود البته توجه داشته باشید هزینه ها بسته به شرایط فنی و مکانی متفاوت است.
" قابل توجه کاربران عزیز در مورد خرید به صرفه اینترنت فیبر نوری در برخی از ارائه دهندگان دیگر مانند شاتل و صبانت در طرح های ویژه، هزینه تهیه و نصب مودم و همچنین راه اندازی اولیه را بصورت رایگان به مشتریان ارائه می دهند. "
هزینه نصب و راه اندازی فیبر نوری برای منازلی که در منطقه تحت پوشش هستند چقدر طول می کشد؟
بعد از بررسی نظرات افرادی که از اینترنت فیبر نویر استفاده میکنند به این نتیجه رسیدیم که کسانی که منطقه آنها تحت پوشش باشد شرکت مخابرات طی 48 الی 72 ساعت کاری کابل کشی و اینترنت را متصل میکنند.
چرا درخواست فیبر نوری و نصب + راه اندازی در تهران رو به افزایش است؟
لازم است بدانید سرعت اینترنت فیبر نوری بسیار بالا می باشد که با این فناوری فوق العاده کارساز میتوانید دانلود با سرعت 40 مگابایت و حتی بیشتر را تجربه کنید همچنین هزینه های ماهانه اینترنت فیبر نوری نسبت به اینترنت های ADSL بسیار به صرفه بوده که این امر باعث افزایش درخواست فیبر نوری در تمام مناطق ایران شده است.
سوالات متداول
هزینه کابل کشی فیبر نوری تا درب منزل رایگان است؟
بله، در صورتی که اشتراک خود را از مخابرات ایران تهیه کنید تمامی مراحل بسترسازی بیرونی و کابل کشی تا درب منزل یا محل کار بدون هیچ هزینه ای برای مشتریکن مخابرات انجام می شود.
هزینه کابل کشی فیبر نوری چقدر است؟
هزینه راه اندازی اینترنت فیبر نوری بسته به فاصله محل سکونت شما تا نزدیک ترین تقسیم کننده فیبر نوری و شرایط خاص محلی دارد پس بصورت دقیق نمیتوان عدد ثابتی را برای هزینه های راه اندازی این فناوری خارق العاده تعیین کرد.
درخواست فیبر نوری از چه سایتی انجام می شود؟
برای درخواست اینترنتی تانوما یا فیبر نوری مخابرات باید به سایت tci.ir و بخش اینترنتی تانوما مراجعه کنید.
واقعا مقاله مفیدی بود به نظرتون فیبر نوری ایرانسل کی میاد مشهد؟
فیبر ایرانسل فکنم برای شهر مشهد پشتیبانی میشه از طریق سایت ایرانسل پیگیری کنید
قیمت مودم فیبر نوری در چه حدوده؟
خودم من خریدم شروع قیمتش از 2.5 میلیون تومنه