نحوه حذف اتوماتیک سوابق جست‎وجو‍‌ و لوکیشین‌ها از اکانت گوگل

در هنگام استفاده از خدمات گوگل، ممکن است نگران حریم شخصی و اطلاعات خصوصی خود، از قبیل هیستوری جست‌و‌جو‌ها و دیگر فعالیت‌هایتان باشید که در اکانت گوگل ذخیره میشوند. با دنبال کردن این مطلب نحوه حذف اتوماتیک تاریخچه این اطلاعات را یاد بگیرید.

حذف اتوماتیک سوابق جست‎وجو‍‌ و لوکیشین‌ها از اکانت گوگل
حذف اتوماتیک سوابق جست‎وجو‍‌ و لوکیشین‌ها از اکانت گوگل

 

شرکت گوگل به تازگی خدمات خود را در بخش حفظ حریم شخصی کاربرانش ارتقا داده است. از مهمترین این بروز رسانی ها، قابلیت دسترسی و حذف تاریخچه‌ی عبارت‌های جست‌و‌جو شده، مکان‌های ثبت شده و فعالیت‌های انجام شده در محیط وب و اپلیکیشن ها میباشد. اما دسترسی مداوم به این اطلاعات و پاکسازی آنها به صورت دستی کاری دشوار به نظر می‌آید، ولی به لطف گوگل این کار به آسانی قابل انجام میباشد.

گوگل در حال کار روی یک ویژگی برای تعیین تاریخ انقضای ذخیره‌سازی اطلاعات حساب‌های کاربری میباشد. با اینکه این ویژگی هنوز کامل نشده، ولی کاربران میتوانند تاریخ انقضای ۳ و ۱۸ ماهه را برای ذخیره‌سازی اطلاعات خود تعیین کنند. با استفاده از این قابلیت، دیگر نیازی به پاک کردن دستی این اطلاعات نخواهید داشت. حتی اگر یادتان برود، طبق برنامه زمانی که قبلا تعیین کرده‌اید، این اطلاعات در فاصله‌های زمانی مقرر شده، به صورت کامل و اتوماتیک پاک خواهند شد. همانطور که گفتیم این ویژگی هنوز تکمیل نشده و به صورت تدریجی در حال اضافه شدن روی دستگاه‌های مختلف میباشد. اگر قادر به پیدا کردن این گزینه نبودید، میتوانید از طریق وب آن را پیدا کرده و تغییرات لازم را برای حذف خودکار اطلاعات جست‌و‌جو و مکان‌هایی که حضور داشته‌اید، اعمال کنید.

اگر اکانت گوگل روی گوشی خود ندارید، این مطلب را برای یادگیری ساخت اکانت گوگل روی گوشی مطالعه کنید.

نحوه حذف اتوماتیک تاریخچه فعالیت‌ها و اطلاعات وب

حذف اتوماتیک تاریخچه فعالیتها در وب
حذف اتوماتیک تاریخچه فعالیتها در وب

برای دسترسی به این بخش وارد اکانت گوگل خود شده و روی گزینه Data & Personalization کلیک کنید. در صفحه بعدی گزینه Activity Controls را انتخاب کرده و در ادامه روی Manage Activity کلیک کنید. در صفحه باز شده با کلیک روی عبارت Choose to Delete Automatically یک منو شامل سه گزینه باز میشود. گزینه اول Keep until I delete manually میباشد که همان گزینه پیش‌فرض یعنی پاک کردن اطلاعات به صورت دستی میباشد. با انتخاب گزینه Keep for 18 months اطلاعات شما هر ۱۸ ماه یکبار به طور اتوماتیک پاک خواهد شد. و در نهایت با انتخاب گزینه Keep for 3 months اطلاعات شما هر ۳ ماه یک بار به صورت خودکار حذف خواهند شد. بعد از انتخاب گزینه مورد نظرتان، روی Confirm کلیک کنید تا عملیات پاکسازی اطلاعات شما در بازه‌های زمانی تعیین شده اعمال شوند.

نحوه حذف اطلاعات مکان‌های ثبت شده

حذف اتوماتیک مکان های ثبت شده
حذف اتوماتیک مکان های ثبت شده

برای انجام این کار اول برنامه Maps را در گوشی خود باز کنید، سپس با کلیک روی علامت سه خط موازی به منوی برنامه بروید. حالا روی گزینه Settings & Privacy کلیک کنید (در این مرحله ممکن است روی بعضی از مدل های گوشی لازم باشد که گزینه دیگری با عنوان Personal Content را انتخاب کنید). در صفحه باز شده به پایین رفته و روی گزینه Automatically delete Location History کلیک کنید. در این جا میتوانید از بین پاکسازی اطلاعات به صورت دستی و یا حذف اطلاعات در بازه‌های زمانی ۱۸ و ۳ ماهه، یکی را انتخاب کرده و روی Next کلیک کرده و در نهایت گزینه Done را لمس کنید.

ممکن است برایتان جای سوال باشد که چرا بسیاری از کاربران این اطلاعات را هرگز پاک نمیکنند. توضیح شرکت گوگل در این باره میتواند این سوال را جواب دهد:

با ذخیره سازی اطلاعات در حساب کاربری گوگل، میتوانید تجربه بهتری در استفاده از خدمات گوگل را داشته باشید. تمامی مواردی که جست‌و‌جو میکنید، تماشا میکنید و یا میخوانید، زنجیره‌ای از اطلاعات شما را تشکیل میدهند که در استفاده‌های بعدی شما از خدمات گوگل به کمکتان خواهند آمد، همچنین میتوانید فعالیتهایتان را دقیقا از جایی که رها کرده بودید، ادامه دهید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.