گویا تک – آموزش موبایل
تبليغات

آموزش رفع خطای Kernel Power در کامپیوتر

آموزش رفع خطای Kernel Power در کامپیوتر

خطای Kernel Power یکی از خطاهایی است که در کامپیوتر شما ممکن است به وجود آید و موجب خاموش شدن کامپیوتر بدون هیچ هشداری شود. و یا ممکن است هنگامی که کامپیوتر را از حالت sleep خارج می‌کنید، کامیپیوتر شما خاموش شود. این نقص‌ها نشان می‌دهند که منبع تغذیه یا Power کامیپوتر شما دچار نقص شده است. این خطا معروف به خطای " Kernel Power Event ID 41" است که بدون هیچ گونه دلیلی اتفاق می‌افتد. در این نوشته قصد داریم شما را با آموزش برطرف کردن خطای Kernel Power آشنا کنیم تا اگر کامپیوتر شما به صورت ناگهانی و بدون اخطار خاموش شد روش درست کردن آن را بلد باشید.

در ادامه همراه گویاتک باشید....

آموزش رفع خطای Kernel Power در کامپیوتر

آموزش رفع خطای Kernel Power در کامپیوتر

 

آشنایی با خطای Kernel Power در کامپیوتر

خطای Kernel Power یک خطای سیستمی است و باعث می‌شود رایانه شما دچار اختلال شود. این خطا ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود که اصلی‌ترین علت آن مربوط به منبع تغذیه می‌باشد. با این وجود ممکن است یک قسمت از سیستم شما دچار اشکال شده و این اشکال باعث بروز خطا در برق‌ رسانی شده و در نتیجه منجر به خرابی سیستم شما می‌شود.

این خطا دارای انواع مختلفی با شماره‌های مختلف می‌باشد که هر کدام نشان دهنده نوعی خاص می‌باشند که بحرانی‌ترین خطا، Kernel-Power با Event ID 41 است. علاوه بر این ممکن است Kernel-Power با کلمات ۷۰۳۶۸۷۴۴۱۷۷۶۶۴ یا 2 نیز همراه باشد.

 

آشنایی با خطای Kernel Power در کامپیوتر

آشنایی با خطای Kernel Power در کامپیوتر

 

چگونه می‌توانیم خطای Kernel Power را رفع کنیم؟

برای حل این مشکل چندین راه حل وجود دارد که در ادامه هر یک از این روش‌ها را یکی یکی توضیح می‌دهیم تا براحتی بتوانید خطای Kernel-Power را در کامپیوتر خود برطرف کنید و شاهد خاموش شدن بی دلیل آن نباشید.

 

بروزرسانی یا آپدیت کردن ویندوز 10

اولین کاری که باید انجام دهید، بررسی به روز بودن ویندوز است. شرکت مایکروسافت برای برطرف کردن خطاهای مختلف همیشه بروزرسانی‌هایی را برای سیستم عامل ویندوز 10 منتشر می‌کند. ممکن است خطای Kernel-Power در کامپیوتر شما ناشی از خطایی در ویندوز باشد که مایکروسافت آن را حل کرده است.

برای آپدیت کردن ویندوز 10 همزمان کلیدهای Win+I را فشار دهید تا پنجره تنظیمات نمایش داده شود. سپس گزینه Update را انتخاب کرده و بر روی گزینه Check for Updates کلیک کنید. اگر آپدیت جدیدی منتشر شده بود، آن را دانلود و نصب کنید و بعد از اینکه آپدیت کامل شد سیستم خود را ریستارت کنید.

 

غیر فعال کردن حالت راه اندازی سریع ویندوز 10

یکی از امکاناتی که در ویندوز 10 وجود دارد حالت راه‌اندازی سریع یا Fast Startup است که باعث می‌شود کامپیوتر شما سریع بوت شود. در این حالت کامپیوتر کاملا خاموش نمی‌شود و در حالت میانی قرار می‌گیرد و هنگام روشن کردن سریع‌تر روشن می‌شود. این قابلیت تقریبا ترکیبی از حالت Shutdown و hibernation می‌باشد که هنگام نصب ویندوز می‌توان آن را فعال کرد.

برای غیر فعال کردن حالت Fast Startup، عبارت power set را در منوی استارت تایپ کرده و سپس در لیست که برای شما آورده، گزینه Choose a power plan را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده و در ستون سمت راست گزینه Choose what the power buttons do را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Change settings that are currently unavailable کلیک کنید.

تیک گزینه Turn on fast start-up را بردارید و سپس بر روی دکمه Save changes کلیک کنید.

 

بررسی کردن رم و گرافیک کامپیوتر

برای رفع خطای Kernel-Power یک دیگر از روش‌ها، بررسی کردن کارت گرافیک و رم می‌باشد. برای اینکار باید کیس را باز کنید و سپس آن‌ها را بررسی کنید. برای اینکار اگر کامپیوتر شما دارای ضمانت است آن را پیش نماینده مجاز ببرید در غیر اینصورت از یک متخصص بخواهید این کار را برای شما انجام دهد.

 

اجرا کردن CHKDSK و SFC

CHKDSK کمک می‌کند تا شما بتوانید مشکلات کامپیوتر خود را شناسایی کنید. برای اینکار در منوی استارت عبارت cmd را جستجو کرده و Command Prompt را باز کنید. سپس عبارت " chkdsk / r " را تایپ کرده و دکمه اینتر را فشار دهید. این دستور خطاها را اسکن می‌کند و آن‌ها را برطرف می‌کند.

اگر روش CHKDSK خطایی را پیدا نکرد، می‌توانید ازWindows System File Check (SFC) استفاده کنید که تفاوتش با CHKDSK در دامنه اسکن خطاها می‌باشد. اما اشکالی که این روش دارد این است که برای ویندوزهای قبل از ویندوز 10 کاربرد دارد و برای ویندوز 10 مایکروسافت استفاده از روش DISM را پیشنهاد می‌کند.

برای استفاده از روش DISM در منوی استارت cmd را تایپ و Command Prompt را باز کنید و سپس عبارت " DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth" را در آن تایپ کرده و اینتر را فشار دهید. ممکن است این فرایند تا 20 دقیقه هم طول بکشد به هر حال صبر کنید تا فرایند کامل شود.

بعد از اتمام فرایند بالا، می‌توانید عبارت "sfc / scannow" را تایپ کرده و اینتر را فشار دهید تا اسکن sfc را نیز بتوانید انجام دهید.

 

اجرا کردن CHKDSK و SFC

اجرا کردن CHKDSK و SFC

 

تست کردن PSU از لحاظ معیوب بودن

بهترین روش برای تست PSU استفاده از مولتی متر و ابزار تخصصی می‌باشد و بررسی نرم‌افزاری ممکن است به دقت آن‌ها نباشد. برای تست با استفاده از نرم‌افزار می‌توانید از برنامه OCCT استفاده کنید که یک ابزار برای تست فشار GPU/CPU/PSU می‌باشد. که با بررسی و آزمایش مادبرد خطاهای منبع تغذیه شما را کشف می‌کند.

برای تست ابتدا برنامه OCCT را باز کنید سپس در قسمت Power گزینه Test Configuration را انتخاب کرده و کارت گرافیک خود را انتخاب کنید. وضوح تصویر را روی 1920 * 1080 تنظیم کرده و سپس اقدام به ذخیره کردن فرایند کنید.

تمام برنامه‌هایی که در کامپیوتر باز هستند را ببدید و در برنامه OCCT بر روی آیکن بزرگی که به رنگ قرمز است کلیک کنید تا تست شروع شود.

این فرایند از 5 تا 10 دقیقه ممکن است طول بکشد و بعد از اتمام خطاهایی که وجود دارد را به شما نشان خواهد داد.

نتیجه : ممکن است با یکی از روش‌های بالا برای شما کارساز باشد و یا شاید نیاز باشد ترکیبی از روش‌ها را تست کنید تا کامپیوتر شما دوباره به حالت اولیه خود برگردد.

 

دیدگاه شما در رابطه با این نوشته چیست؟

پیشنهاد می‌کنیم که از نوشته " آموزش حل خطای Not Responding در ویندوز ۱۰ " نیز دیدن فرمایید و در صورت مشکل برای ما یک دیدگاه ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید..

این مطلب برای شما مفید بود ؟

لطفا به نویسنده این مطلب ستاره بدید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

نویسنده : مهدی علیزاده

اپلیکشین هایپرکاربرد

نظرات کاربران

  • در انتظار تایید 0
  • تایید شده 0
نظر شما پس از تایید مدیر درج خواهد شد
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !

مطالب مرتبط

آموزش نصب ایتا برای کامپیوتر

آموزش نصب ایتا برای کامپیوتر در این پست برای شما کاربران گرامی طریقه و آموزش نصب برنامه ایتا برای کامپیوتر را ...

ادامه مطلب
دانلود فونت آیفون اپل SF Arabic 2024 نسخه فارسی

دانلود فونت آیفون اپل SF Arabic 2024 با فرمت TTF (آپدیت شده با iOS 17) و دارای حروف گ چ پ ژ را در این نوشته از سایت گویاتک ...

ادامه مطلب
چگونه نگاوید امنیت محتوای آموزشی شما را تضمین می‌کند ؟

نگاوید (Negavid) به عنوان یک پلتفرم یا سرویس میزبانی ویدیو، از چندین روش و فناوری برای تضمین امنیت و حفاظت از ...

ادامه مطلب