۳ روش ساده برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ اندروید

بلاک شدن در واتساپ تقریبا همانند تلگرام است. به احتمال خیلی زیاد برای شما هم اتفاق افتاده است که برای یک شخصی در اپلیکیشن پیام‌ رسان واتساپ پیامی ارسال کرده‌اید اما هیچ عکس العملی یا هیچ پیامی از طرف فرد مورد نظر برای شما ارسال نشده باشد. در این حالت ممکن است که شاید شما از طرف شخص مورد نظر خود در برنامه پیام‌ رسان واتساپ بلاک یا مسدود شده باشید. متأسفانه اپلیکیشن واتساپ هیچ پیغام یا اخطاری مبنی بر مسدود شدن شما توسط کاربر دیگر ارسال نمی‌کند. با این وجود جای نگرانی نیست چون ترفندهایی برای اینکه متوجه شویم در اپلیکیشن پیام‌ رسان واتساپ مسدود شده‌ایم یا خیر وجود دارد. در این نوشته تصمیم داریم ۳ روش ساده برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ (Whatsapp) اندروید، همانند مشاهده اطلاعات کاربر در صفحه چت، ارسال پیغام و تماس و… را آموزش دهیم.

در ادامه همراه با گویاتک باشید…

 

3 روش ساده برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ اندروید

 

مشاهده اطلاعات کاربر برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ

اولین کار برای این که بفهمیم که آیا در برنامه پیام‌ رسان واتساپ به وسیله ی شخص دیگری بلاک شده‌اید یا خیر این است که در صفحه چت با کاربر مورد نظر بر روی نام کاربر لمس کنید و مشاهده کنید که آیا جزییات حساب کاربری آن شخص برای شما قابل مشاهده است یا خیر.

اگر شما نتوانید جزییات حساب کاربری مربوط به شخص مورد نظر خود مثل عکس کاربری، آخرین زمان حضور وی در برنامه واتساپ و اطلاعاتی را مشاهده کنید و به آن‌ ها دسترسی نداشته باشید شما به طور حتم توسط آن کاربر مورد نظر در برنامه واتس اپ مسددود شده‌اید و قادر به برقراری ارتباط با او نخواهید بود.

 

مشاهده اطلاعات کاربر برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ

 

نکته بسیار مهم این است که در صورت عدم مشاهده تصویر پروفایل کاربری و زمان آخرین حضور در برنامه واتس اپ در صفحه مسیج کاربر مورد نظر قطعا به این معنی نیست که شخص مورد نظر, شما را در برنامه واتس اپ مسدود کرده است و شاید ممکن است شخص مورد نظر شما امکان مشاهده زمان آخرین حضور در برنامه و عکس پروفایل را برای دیگر کاربران غیرفعال کرده باشد.

 

ارسال پیغام یا تماس با شخص مورد نظر برای بررسی بلاک شدن در واتساپ

زمانی که برای شخصی که اکانت کاربری شما را در برنامه واتس اپ مسدود کرده است پیامی بفرستید، در قسمت پایینی پیام برای شما به جای علامت دو تا تیک، یک تیک ظاهر خواهد شد. در واقع پیام ارسالی شما برای شخص مورد نظر ارسال نمی‌شود.

اگر برای شخصی که اکانت شما را در برنامه پیام‌ رسان واتس اپ مسدود نکرده باشد پیامی بفرستید در صورتی که شخص دسترسی به اینترنت داشته باشد، در قسمت پایین پیام ارسال شده برای شما دو تا علامت تیک نمایش داده می‌شود و هنگامی که پیام شما خوانده می‌شود رنگ این دوتا تیک به رنگ آبی تغییر می‌کند.

 

ارسال پیغام یا تماس با شخص مورد نظر برای بررسی بلاک شدن در واتساپ

 

برقراری تماس صوتی با شخص مورد نظر نیز یک راه برای بررسی این است که آیا شما توسط آن شخص مسدود شده‌اید یا نه. اگر نتوانستید که با کاربر تماس صوتی برقرار کنید و تماس صوتی شما از حالت calling به حالت Ringing تغییر پیدا نکند این یعنی شما در برنامه واتساپ توسط فرد مورد نظر مسدود شده‌اید. البته توجه داشته باشید که این حالت زمانی قابل اعتماد است که کاربر شما به اینترنت در زمان برقراری تماس متصل باشد.

 

ارسال پیغام یا تماس با شخص مورد نظر برای بررسی بلاک شدن در واتساپ

 

و اما راه آخر تلاش برای افزودن کاربر مخاطب در یک گروه واتساپی

این روش یکی از مطمئن‌ ترین روش‌ها برای بررسی مسدود بودن در برنامه پیام‌ رسان واتس اپ است. ابتدا باید یک گروه جدید در برنامه واتس اپ بسازید و تلاش کنید که شخص مورد نظر را به این گروه واتس اپ اضافه کنید.

اگر با پیغامی مبنی اینکه شما قادر به اضافه کردن این فرد در گروه جدید نیستید، مواجه شدید در اصل شما توسط شخص مورد نظر مسدود شده‌اید و امکان برقراری ارتباط با ایشان را ندارید.

ارسال یک پاسخ

نظرات حاوی تبلیغات و توهین منتشر نخواهد شد.